dimarts, 28 de juny de 2011

Noves trobades solars

Aquest cap de setmana podem trobar dos nous esdeveniments solars. Per una part, el dissabte farem la segona part del curs de cuina solar de Tortosa, al Punt d'Informació Juvenil, a Ferreries. Aquesta classe va quedar postposada pel mal temps. Aquest dissabte, acabarem de construir els forns, que ja vam deixar quasi enllestit el primer cap de setmana, i cuinarem alguns aliments per comprovar que bé funcionen les cuines i forns solars. També podran provar a cuinar amb el seu propi forn els participants que ho vulguin. Tot això si surt el sol, perquè aquest cap de setmana sembla que torna la pluja
Per una altra banda, el diumenge estarem a la nova edició de Fira al Carrer de Campredó, dins l'apartat c@mpredó.net, dedicat a les noves tecnologies. En principi estarem tot el matí, fent una demostració de cuina, amb diferents aparells, per tal que els visitants puguin tastar els menjars que allí es cuinaran. Podeu veure el programa a la pàgina de la Fira.
Dins la mateixa Fira també hi ha Curtredó, festival cinematogràfic de qualitat, on es difondrà l'obra d'autors campredonencs, ebrencs, i d'arreu dels Països Catalans, i Mestràlia, que és el punt de trobada per a luthiers i músics d'arreu del Mediterrani.

Ens veiem allà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada