dimecres, 27 de juny de 2012

Curs Antena del coneixement URV II


Dissabte dia 23 va tenir lloc la part més pràctica del curs de cuina que vam fer al Museu de les Terres de l'Ebre. El dia era fantàstic, i va lluir un sol de badar pedres. Quasi sense forns ni cuines, només amb l'ajuda d'aquestes places dures que s'estan posant de moda a les nostres ciutats, ja podríem haver cuinat.

Per a l'ocasió vam fer un menú molt senzill, ja que ens interessava més comprovar que amb aparells diferents es pot cuinar de manera fàcil, que fer grans menús. Com en d'altres cursos, vam fer unes pataques al romer, (que a mi particularment m'agraden molt), que son molt bones i molt fàcils de fer, unes pizzes de tonyina, salsitxes i botifarres de diferents maneres, unes moixarres que estaven divines, i unes verduretes al vapor que també van agradar molt. Per poder comprovar l'efectivitat del paracuina, també vam fregir un ou.

Preparant les moixarresPreparant tot el que s'havia de cuinar...Tots atents i al sol, que encara és més difícilTots atents a les explicacionsLa cuina solar està que crema!!Ou ferrat en paracuina

Moixarres... mmmm!!!

Curs Antena del coneixement URV II, un álbum en Flickr.

També, durant el matí i mentre el menjar s'anava coent poc a poc, vam veure cóm es poden construir artesanalment diferents tipus de cuines i forns, i alguns participants que estaven força interessats, van agafar apunts de les mides necessàries. Espero que ho intenten i no cal dir que si tenen algun dubte, aquí estic jo per ajudar-los en lo que sàpiga.

Si algun/a dels participants m'envia alguna foto, les aniré penjant en aquest àlbum.

Salutacions i bona cuina (solar)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada